Centre for Digital Humanities

Vacancies

Vacature onderzoeksassistent ‘Journalistiek & Democratie: Coronaberichtgeving’

Voor een interdisciplinair onderzoeksproject binnen de context van de AI Labs Digital Humanities zoekt de Utrecht Data School (UDS) een onderzoeksassistent voor 0,25 fte vanaf 1 december 2022, voor 10 maanden. Het salaris is in lijn met dat van een student-assistent.

De UDS zoekt iemand met datavaardigheden die kan helpen bij het analyseren van coronaberichtgeving (bijv. met behulp van topic modeling, NER, netwerkanalyse) in kranten, ondertiteling, op sociale media en in Tweede Kamer-debatten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarom belangrijk.

Deadline om te reageren is 13 november 2022.

Lees hier meer over de vacature.

Feedback

Feedback form

Feedback